Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Σεμινάριο "Εστιατορικό Γλυκό - Γευσιγνωσία Βερμούτ"

Με πολύ ενδιαφέρον οι μαθητές μας (Μαγειρικής Τέχνης και Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής) παρακολούθησαν χθες, σεμινάριο για το "Εστιατορικό Γλυκό - Γευσιγνωσία Βερμούτ" που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας.
Ο καταξιωμένος chef Μανώλης Κελαϊδάκης του ξενοδοχείου Grand Bay Beach Resort σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό μας pastry chef Ευαγγελία Ιτσίου, μας ταξίδεψαν με ένα συνδυασμό τεχνικών και γεύσεων σε νέα γαστρονομικά ερεθίσματα. Το ευχαριστώ και στους δύο τους είναι λίγο…
Ευχαριστούμε επίσης θερμά το ζαχαροπλαστείο Όνειρα Γλυκά για την συνεχή υποστήριξη και το ελληνικό βερμούτ από την Ottos Athens Vermouth, που ήταν χορηγοί όλων των υλικών του σεμιναρίου!!!