Ειδικότητα ΕΠΑΣ: "Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής"
- Αναλυτικό και Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων (έως 2022-23)
- Νέος Οδηγός Κατάρτισης (από 2023-24)
- Πρόγραμμα Μάθησης στον Χώρο Εργασίας
- Ερωτήσεις-Απαντήσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ
- Περιγραφή Ειδικότητας - Φωτογραφίες Εργαστηρίων
Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό:
- Σημειώσεις: "Γενική Χημεία - Χημεία Τροφίμων - Μικροβιολογία 1" (Φιλία Αλυγίζου)
- Σημειώσεις: "Γενική Χημεία - Χημεία Τροφίμων - Μικροβιολογία 2" (Φιλία Αλυγίζου)
- Σημειώσεις: "Γενική Χημεία - Χημεία Τροφίμων - Μικροβιολογία 3" (Φιλία Αλυγίζου)
- Ασκήσεις: "Γενική Χημεία - Χημεία Τροφίμων - Μικροβιολογία" (Φιλία Αλυγίζου)
- Σημειώσεις & Ασκήσεις: "Γαλλικά" (Ελένη Ζωιδάκη)
- Σημειώσεις: "Ζαχαροπλαστική Τέχνη - Θεωρία" (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Ζαχαροπλαστική Τέχνη - Πρακτική" (Αντιγόνη Ηλία)
- Σημειώσεις & Ασκήσεις: "Αγγλικά" (Γεωργία Τζωρτζάκη)
- Σημειώσεις: "Αρτοποιητική Τέχνη - Θεωρία" (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Αρτοποιητική Τέχνη - Πρακτική" (Αντιγόνη Ηλία)
- Σημειώσεις: "Υγιεινή και Ασφάλεια στο Αρτοποιείο" (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Ποιοτικός Έλεγχος Υλών & Προϊόντων Αρτοπ.-Ζαχαρ." (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Μηχανολογικός Εξοπλισμός Αρτοπ.-Ζαχαρ." (Κωνσταντίνα Χαριτάκη)
- Σημειώσεις: "Πρώτες Ύλες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής" (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Διαιτητική-Διατροφή" (Αντώνιος Μπασιάς)
Εργασίες Μαθητών 2014-2015:
- Από το ζύμωμα με τα χέρια στα σύγχρονα ζυμωτήρια
- Από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο στον σημερινό κλίβανο
- Πριν τη στόφα, τι υπήρχε
Εργασίες Μαθητών 2020-2021: