Ειδικότητα ΕΠΑΣ: "Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων"
- Αναλυτικό και Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων (έως 2022-23)
- Νέος Οδηγός Κατάρτισης (από 2023-24)
- Πρόγραμμα Μάθησης στον Χώρο Εργασίας
- Ερωτήσεις-Απαντήσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ
- Περιγραφή Ειδικότητας - Φωτογραφίες Εργαστηρίων
- ΒΙΒΛΙΟ: "Στοιχεία Αστικού και Εργατικού Δίκαιου Β"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Αρχές Οικονομίας"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Αρχές Λογιστικής"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Χρήση Η/Υ Excel"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Τουριστική Νομοθεσία"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Λειτουργίες Τουριστικών Γραφείων"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Μονάδων"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Μονάδων - Εργαστηριακός Οδηγός"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Τουριστικό Μάρκετινγκ"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Κοινωνιολογία και Ψυχολογία του Τουρισμού"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Γαλλικά για τον Τουρισμό"
- ΒΙΒΛΙΟ: "English for the Hotel and Tourist Trade"
- SECTION A - Hotel Services
- SECTION B - Food and Beverage Service
- SECTION C - Tourist Services
- SECTION D - Jobs in the Hotel and Restaurant Business
- SECTION E - Tourism
- GLOSSARY
- ΒΙΒΛΙΟ: "Διδακτικό Υλικό για τη Γερμανική Γλώσσα - HOTEL"
- ΒΙΒΛΙΟ: "Γερμανικά στον Τουρισμό"
- LEKTION 1 - Im Hotel
- LEKTION 2 - Formen des Tourismus
- LEKTION 3 - Im Reisebüro
- LEKTION 4 - Verkehrsmittel
- LEKTION 5 - Die finanzielle Seite
- LEKTION 6 - Andenken und Souvenirs
- LEKTION 7 - Werbung
- LEKTION 8 - Fremdenführung
- LEKTION 9 - Die einheimische Küche
- LEKTION 10 - Der Gebrauch der neuen Technologien im Tourismus
- ΒΙΒΛΙΟ: "Τουριστική Γεωγραφία"
- ΜΕΡΟΣ Α' - Ευρώπη & Ελλάδα
- ΜΕΡΟΣ Β' - Αμερική
- ΜΕΡΟΣ Γ' - Ασία
- ΜΕΡΟΣ Δ' - Αφρική
- ΜΕΡΟΣ Ε' - Ωκεανία & Νησιά Ειρηνικού
- ΜΕΡΟΣ ΣΤ' - Ερωτήσεις-Ασκήσεις-Δραστηριότητες
- ΜΕΡΟΣ Ζ' - Παραρτήματα
- ΒΙΒΛΙΟ: "Εφαρμογές Η/Υ στον Τουρισμό Β" (Τήρηση Λογαριασμών Πελατών)
- ΚΕΦ1 - Πληροφοριακά Συστήματα
- ΚΕΦ2 - Χρεώσεις
- ΚΕΦ3 - Συστήματα Παραγωγής Αναφορών
- ΚΕΦ4 - Λογισμικό Διαχείρισης Τουριστικού Πρακτορείου
- Παράρτημα Α (Διαχείριση Ξενοδοχειακής Επιχείρησης)
- ΒΙΒΛΙΟ: "Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Επιχειρήσεις"
- ΚΕΦ1 - Η έννοια, η φύση και η αξιολόγηση της ανθρώπινης δημιουργικότητας
- ΚΕΦ2 - Τεχνικές παραγωγής πρωτότυπων ιδεών
- ΚΕΦ3 - Δημιουργικότητα-Καινοτομία-Ανταγωνιστικότητα
- ΚΕΦ4 - Η έννοια και τα είδη της επιχειρηματικότητας
- ΚΕΦ5 - Τα βήματα από τη σύλληψη της ιδέας έως την έναρξη της επιχείρησης
- ΚΕΦ6 - Ανάπτυξη, αξιολόγηση και υλοποίηση της επιχειρηματικής ιδέας
- ΚΕΦ7 - Ανάπτυξη και αξιολόγηση του επιχειρηματικού σχεδίου
- ΚΕΦ8 - Είδη και τρόποι σύστασης επιχειρήσεων
- ΚΕΦ9 - Σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης
- ΚΕΦ10 - Κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών
- ΚΕΦ11 - Κρατικές και ευρωπαϊκές επιδοτήσεις
- ΚΕΦ12 - Franchising
Εργασίες Μαθητών 2018-2019: