Ειδικότητα ΕΠΑΣ: "Μαγειρικής Τέχνης"
- Αναλυτικό και Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων (έως 2022-23)
- Νέος Οδηγός Κατάρτισης (από 2023-24)
- Πρόγραμμα Μάθησης στον Χώρο Εργασίας
- Ερωτήσεις-Απαντήσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ
- Περιγραφή Ειδικότητας - Φωτογραφίες Εργαστηρίων
Βιβλία Ειδικότητας:
Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό:
- Παρουσιάσεις: "Στοιχεία Οινολογίας 1" (Ειρήνη Τσαουσάκου)
- Παρουσιάσεις: "Στοιχεία Οινολογίας 2" (Ειρήνη Τσαουσάκου)
- Σημειώσεις: "Τροφογνωσία" (Λευτέρης Μαθιουδάκης)
- Σημειώσεις & Ασκήσεις: "Γαλλικά" (Ελένη Ζωιδάκη)
- Σημειώσεις: "Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής" (Κυριακή Καρτάκη)
- Σημειώσεις: "Έλεγχος Εμπορευμάτων" (Αθηνά Ανδρεάδη)
- Σημειώσεις & Ασκήσεις: "Αγγλικά" (Γεωργία Τζωρτζάκη)
- Σημειώσεις: "Στοιχεία Εστιατορικής" (Αθηνά Ανδρεάδη)
- Σημειώσεις: "Τεμαχισμός Κρεάτων" (Κλεόβουλος Κλεοβούλου)
- Σημειώσεις: "Τέχνη Μαγειρικής" (Κλεόβουλος Κλεοβούλου)
- Σημειώσεις: "Υγιεινή Τροφίμων" (Βιργινία Μακράκη)
- Σημειώσεις: "Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός Κουζίνας 1" (Νικόλαος Σκαλίδης)
- Σημειώσεις: "Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός Κουζίνας 2" (Κωνσταντίνα Χαριτάκη)
- Σημειώσεις: "Διαιτητική-Διατροφή" (Αντώνιος Μπασιάς)
Εργασίες Μαθητών 2014-2015:
- Από την συντήρηση στο λίπος και στο αλάτι… στα σύγχρονα ψυγεία και καταψύκτες...
- Μαγειρεύοντας σε πήλινα σκεύη, μεταλλικά και χύτρες ταχύτητας
- Από την συντήρηση στο λίπος και στο αλάτι στα σύγχρονα ψυγεία και καταψύκτες 2
- Από το ψήσιμο στο χώμα ... στη ψησταριά
- Από το οφτό, το κλέφτικο παραδοσιακό ψήσιμο, στο ψήσιμο στη σχάρα